Våra böcker

Majken och Melker besöker Örebro
Följ med syskonen Majken och Melker på en upptäktsfärd i Örebro. En faktabok för barn som ska väcka nyfikenhet om Örebro. Producerad och utgiven av Inforum Media. (2005, 5.000 ex) (Slutsåld)

Majken och Melker besöker Amir i Gävle
Syskonen reser till sin bästis Amir, som tar med dem på en upptäktsfärd längs Gävleån. En faktabok för barn om Gävle. Producerad och utgiven av Inforum Media i samarbete med skriftserien Natur & Kultur i Gävle. (2006, 3.000 ex) (Slutsåld)

Artikel i Gefle Dagblad
Stadsvandringar i Gävle
Familjevandring
Artikel i Gefle Dagblad

Majken och Melker besöker Karlstad.
Med hjälp av Sola och de magiska kaffebönorna får läsaren tips på roliga och intressanta platser att besöka i Karlstad. Producerad och utgiven av Inforum Media. (2008, 3.100 ex) (Slutsåld)

Artikel i nwt.se
Artikel i Aftonbladet. Karlstads kommun ger en Spöket Laban-docka och barnboken Majken och Melker till prinsessan Estelle.
Artikel i SVD Karlstads kommun ger en Spöket Laban-docka och barnboken Majken och Melker till prinsessan Estelle.

 

Sveas Sverige/Svea’s Sweden
Följ med och träffa Svea när hon firar några av årets roligaste dagar. I boken finns också recept, en sång och fakta om Sverige och svenska högtider. Boken finns på svenska och engelska. Producerad och utgiven av Inforum Media. (2006, 4.500 ex) (Slutsåld)

Sveas Kalas
Följ med och träffa Sveas bästa vänner. Några av vännerna heter Fabian Fett, Jonna Järn och Kalle Kalcium. I boken finns en berättelse, enkel näringslära, fakta om matcirkeln och tallriksmodellen, några recept och tips på kalaslekar. Producerad och utgiven av Inforum Media. (2007, 3.000 ex)